USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kabin ekibine tükürdü ve yumrukladı, tedbir için koltuğa bağlandı

Bir Hint havayolunun mürettebatı, uçuş sırasında bir personele yumruk attığı ve diğerine tükürdüğü iddia edilen İtalyan kadını koltuğuna bağladı.

Kabin ekibine tükürdü ve yumrukladı, tedbir için koltuğa bağlandı
31-01-2023 23:02
Google News

Times of India gazetesi havayolu şirketi Vistara çalışanının polise şikayette bulunduğunu iddia ederek, yolcunun kendilerine yumruk attığını ve meslektaşlarının üzerine tükürdüğünü bildirdi.

Şikayete göre mürettebat, kadının ekonomi sınıfındaki koltuğundan kalkıp business sınıfına geçmesi üzerine itiraz etmişti. Kadın ayrıca "uçağı soymak ve uçağa çöp atmakla" suçlanıyor.

Vistara yaptığı açıklamada, uçuş kaptanının davranışları nedeniyle "bir uyarı kartı düzenlediğini ve müşteriyi kısıtlama kararı aldığını" söyledi. Vistara, personelinin kadını "sürekli asi davranış ve şiddet içeren davranışlar" nedeniyle zaptetmek zorunda kaldığını söyledi.

Kadının avukatı Prabhakar Tripathi, BBC'ye kendisine ayrılan koltukta "rahatsız" olduğunu ve "boş bir koltuğa taşınmasını istediğini" ve bunun ekiple "anlaşmazlığa" neden olduğunu söyledi. Türbülans nedeniyle tuvaleti kullanmasına da izin verilmediğini iddia etti.

Tripathi, "Daha sonra tuvalete gitmesine izin verildi, ancak dönüşte bağlandı" dedi. Polis memurlarının kadının sarhoş olduğunu söylediğini aktaran basında çıkan haberleri de yalanladı. Kadın, tutuklandı ve daha sonra polis kefaletiyle serbest bırakıldı. Kadının avukatı iddiaları yalanladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?