USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İtalya'dan teklifler alan Mert Hakan Yandaş, yönetimden kolaylık istedi

İtalya'nın köklü ekiplerinden Torino, Mert Hakan Yandaş için 2.5 milyon euroluk teklif yaptı. Serie A'nın takımı Atalanta'nın da Mert'e bir ilgisi var. 26 yaşındaki orta sahaya, Avrupa fırsatını kaçırmak istemiyor. Mert, Sarı-Lacivertli yönetimden Avrupa'dan gelen teklifleri

İtalya'dan teklifler alan Mert Hakan Yandaş, yönetimden kolaylık istedi
05-06-2021 13:17
Google News

Eksik ve yetersiz bölgelere transfer yapacak olan Fenerbahçe'de elde bulunan oyunculara da talipler çıkmaya başladı. Fenerbahçe'deki ilk yılında 38 maçta 4 gol ve 1 asistle başarılı bir grafik çizen Mert Hakan Yandaş'a Torino talip oldu. İtalyan ekibinin, milli futbolcunun bonservisi için 2.5 milyon euroluk bir teklif yaptığı belirtildi.

ATALANTA DA İLGİLİ

Öte yandan bir başka İtalyan ekibi Atalanta'nın scout ekibi Mert Hakan Yandaş'ı izlemek için birçok kez Türkiye'ye geldi. Atalanta'nın da Mert'e teklif yapma hazırlığında olduğu aktarıldı.

GÖZLER SAMANDIRA'DA

Yeni sezona yeni bir teknik direktörle girecek Fenerbahçe'de Samandıra'da da gelişmeler olması bekleniyor. Özellikle Emre Belözoğlu'nun ayrılmasıyla beraber hem teknik heyet hem de idari kadroda bazı değişimlerin geleceği belirtiliyor. Futbolculardan da ayrılacak birçok isim olacak.

GEÇEN AY AMELİYAT OLDU

Fenerbahçe Kulübü, geçen ay Mert Hakan Yandaş'ın kasık fıtığı ameliyatı edildiğini açıklamıştı. Kariyerin Avrupa'da parlatacağına inanan 26 yaşındaki orta saha, yurt dışına transferi için kolaylık istedi. Yönetim de bunu olumlu karşıladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?