USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İşte Kocaelispor’un ilk yarı karnesi

TFF 2. Lig'de sezonun ilk yarısını 41 puanla 2'nci sırada tamamlayan Kocaelispor, 39 kez rakip fileleri sarsarak ligin en golcü takımı oldu.

İşte Kocaelispor’un ilk yarı karnesi
20-12-2022 18:23
Google News
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaelispor, ilk yarının son maçında Ankara Demirspor'a mağlup olarak devreyi lider bitirme şansını elinden kaçırdı. Yeşil-siyahlılar devreyi, lider Bucaspor 1928'in ardından ikinci sırada tamamladı. 19 maçta 12 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Körfez ekibi, toplam 41 puan topladı.
Ligin ilk yarısında Kocaelispor, bazı istatistiklerde ön plana çıktı. Uzun süredir ligin en çok gol bulan takımı olan Kocaelispor toplamda 39 kez rakip fileleri sarsarak, bu alandaki en yakın takipçisinden 5 gol fazla attı. Savunma yollarında yeşil-siyahlılar yediği 21 gol ile ligin ilk 7 sırasındaki takımlar arasında en kötü karneye sahip.

eşil-siyahlılarda oyuncu performanslarında da gol yollarında Samed Ali Kaya ve Tayfun Aydoğan parladı. 10 kez rakip fileleri havalandıran Samed Ali, yeşil-siyahlıların en golcüsü oldu. Ligde ise 13 gollü Erhan Çelenk'in ardından Üstün Bilgi ile beraber 10'ar golle ikinci sırayı paylaştı. Tayfun Aydoğan ise 8 golle Kocaelispor'un en çok gol atan ikinci oyuncusu oldu. Okan Eken ve Beykan Şimşek 5'er gol, Cem Ekinci 4 gol, Mehmet Yılmaz 2 gol, Yalçın Kılınç, Diogo Coelho, İlyas Kubilay Yavuz, Cihat Çelik ve Hazarhan Karaca 1'er gollük katkı sağladı. Kocaelispor'un en çok forma şansı bulan oyuncusu ise 1710 dakika ile Gökhan Değirmenci oldu.

Mustafa Taşören

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?