USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul'un tek kadın Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den yeni doğum yapan annelere jest

Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Anneler Günü dolayısıyla yeni doğum yapmış annelere hediyeler takdim ederken, sağlık çalışanlarına da pandemi sürecinde verdikleri yoğun çaba için

İstanbul'un tek kadın Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den yeni doğum yapan annelere jest
09-05-2021 16:21
Google News

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim Araştırma Hastanesi Başhemşiresi Müzeyyen Seymen, Anneler Günü dolayısıyla hastanede doğum yapmış annelere hediyeler takdim ederek, Anneler Günü'nü kutladı. Başkan Döğücü annelerin yanı sıra pandemi sürecinde zorlu şartlar altında görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarını da unutmayarak karanfil hediye etti. Başkan Döğücü annelere ziyaretinin ardından sokağa çıkarak vatandaşlara karanfil dağıttı.

"Onların mutluluğunu paylaştık"

Annelere ziyareti sonrası konuşan Başkan Döğücü, “Bugün Sancaktepe İlhan Varank Hastanemize annelerimizi ziyarete geldik. Yeni anne olmuş vatandaşlarımızın Anneler Günü'nü kutladık. Tekrar anne olanlar vardı. İlk kez anne olanlar vardı. Hepsinin bu özel gününü kutladık. Evlatlarıyla birlikte hayırlı ve uzun ömürler diledik. Onların mutluluğunu paylaştık. Mutluluk paylaştıkça güzelleşir ve büyür. Öte yandan, Sancaktepe İlhan Varak Hastanemizin kadın doğum bölümü gerçekten görülmeye değer. Fazlasıyla talep gören bir bölüm. Burada evlatlarını dünyaya getiren annelerin gözlerindeki mutluluk bizleri de mutlu etti. Bizler de buraya gelerek mutluluklarını paylaşmış olduk” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?