USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul’da korkunç cinayet: Kızının kınasında çıkan kavgada öldürüldü

Kasımpaşa'da birlikte parkta kızının kınasını fail şahıs, evinin altındaki lokalın işletmecileriyle aralarında çıkan kavga kavgasında silahla vurularak öldürüldü. Taş ve şişelerle basılan lokalin harp sahasına döndüğü olayda, ölen insanın yakını birlikte eş da yar

İstanbul’da korkunç cinayet: Kızının kınasında çıkan kavgada öldürüldü
24-09-2021 11:22
Google News

Olay, geçtiğimiz alışveriş haset sayaç 01.00 sıralarında Beyoğlu Kasımpaşa'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 46 yaşındaki Serdar Yılmaz müşterek müddet ilkin kızına nişan yaptı.

Baba Yılmaz dernek önceleri kızına evinin yakınında mevcut parkta kına eğlencesi düzenledi. Yılmaz'ın ve güveyi tarafının da bulunmuş olduğu canlılık akşam yarısına derece sürdü.

Yılmaz'ın yaşamış olduğu lüp madun katındaki lokali işleten Bekir A., kavga dolayısıyla Serdar Yılmaz ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi hakkında çıkan kavgada Yılmaz‘ın ve güveyi tarafının yakınları taş ve şişelerle lokali bastı.

Ortalığın harp sahasına döndüğü lokalde tabancasını ateşleyen Bekir A., Yılmaz'ı karnından ve sırtından ağırbaşlı şekilde, yakını Nazar Yılmaz'ı ise bacağından yaraladı. Olayın peşi sıra mekandan çıkan Bekir A., tabancasıyla beraberce koşarak kaçtı.

Kızının kınasında vuruldu, hastanede öldü

Olayın peşi sıra suç duyurusu hakkında görüngü hesabına aşırı sayıda kolluk ve afiyet kadrosu atıf edildi. Kısa müddette görüngü hesabına mevrut afiyet ekipleri, icra ettikleri evvel müdahalenin peşi sıra yaralılardan Serdar Yılmaz'ı Şişli'deki hususi müşterek hastaneye, Nazar Yılmaz'ı ise Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine kaldırdı.

Ameliyata tahsil edilen Serdar Yılmaz, meydana getirilen topu topu müdahalelere karşın akşam saatlerinde yaşamını kaybetti. Hastaneden tahsil edilen Yılmaz'ın cenazesi, incelenmek neredeyse Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olayla ilişik emek vermek başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mekanda açık yetenekli tetkik yaptı. Çalışmalar sürdüğü esnada telefonla emniyeti arayan cani zanlısı Bekir A., cinayeti işlediğini ve tabancayı Haliç'e attığını itiraf ederek polise teyit oldu.

Devam fail çalışmalarda ise mekandan çıkan Hasan A. ve mekandan kaçan Oğuzhan K. da kolluk ekipleri çeşidinden yakalandı. Gözaltına tahsil edilen Bekir A., Hasan A. ve Oğuzhan K. emniyete götürüldü.

İfadeleri alınarak sorgulanan şüpheliler adli işlemleri sonrası adliyeye atıf edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden Bekir A. ve Hasan A. “kasten eş öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Oğuzhan K. ise adli arama şartıyla tutuklanmadan yargılanmak neredeyse başıboş bırakıldı.

Doğan Can Cesur - Muhammet Emin Arslan - Onur Dursun
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?