USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul’da 3 kişinin ölümü 4 kişinin yaralanmasına ilişkin 5 zanlı tutuklandı

İstanbul'da 3 kişiyi öldürüp 2'si polis 4 kişiyi yaralayan Güven G. ile olaylar sırasında yanında bulunan 4 şüpheli tutuklandı.

İstanbul’da 3 kişinin ölümü 4 kişinin yaralanmasına ilişkin 5 zanlı tutuklandı
23-09-2022 00:00
Google News

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından, 19 Eylül'de Başakşehir'de 3 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaraladıktan sonra Fatih'te kimlik uygulaması yapan 2 polis memurunu silahla yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Güven G'nin emniyetteki ifade ve işlemleri tamamlandı.

Zanlılar Güven G. ve olay gecesi kullandığı araçtaki diğer şüpheliler N.A, U.U. ve F.T. adliyeye sevk edildi. Olayda Celal M'nin öldürülmesi sırasında evde bulunan O.S. ile 18 yaşından küçük olduğu gerekçesiyle işlemleri Çocuk Şube Müdürlüğünde yapılan A.Ü'nün de adliyeye getirildiği öğrenildi.

3 kişiyi öldürüp 2 polisi yaralayan katilin ifadesi: Cinayeti 'Hannas' işledi!3 kişiyi öldürüp 2 polisi yaralayan katilin ifadesi: Cinayeti "Hannas" işledi!

Küçükçekmece Adliyesine sevk edilen 6 şüpheli savcılığa ifade verdi.

Şüphelilerden O.S. ifade verdikten sonra savcılık tarafından serbest bırakılırken Güven G, N.A, U.U. ve F.T. ile 18 yaşından küçük olan A.Ü. tutuklanması istemiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Küçükçekmece Sulh Ceza Hakimliği, şüpheliler Güven G, N.A, U.U. ve F.T. ile A.Ü'nün tutuklanmasına hükmetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?