USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İsmail Kartal saha içi yardımcılarını belirledi!

İsmail Kartal, takımı rayına sokmak için saha içi yardımcılarını belirledi. Kaptan Mesut Özil beklendiği gibi bu konuda Kartal’ın 1 numarası olacak. Mesut’un dışında ise Luiz Gustavo ve İrfan Can Kahveci ön plana çıkacak.

İsmail Kartal saha içi yardımcılarını belirledi!
14-01-2022 11:12
Google News

Tecrübeli teknik adam, işleri yoluna koymak için en büyük yardımı futbolcularından alması gerektiği görüşünde. İsmail Kartal, bunun için saha içinde kendisine yardımcı olacak isimleri belirledi. Bir numaralı oyuncu beklendiği gibi kaptan Mesut Özil olacak. Dünyaca ünlü yıldızın yetenekleri kadar, arkadaşlarının kendisine duyduğu büyük saygı; takım üzerinde fazlasıyla etkili olmasını sağlıyor. Kartal da bundan yararlanmayı planlıyor.

Başarılı teknik adam ayrıca Mesut dışında yerli İrfan Can kendisine saha içi ve dışında destek verecek isim olarak belirledi. İsmail Kartal’ın önceliklerinden biri de Milli yıldızın performansını ve fizik kalitesini kısa sürede artırmak olacak. Tecrübeli hoca, özellikle Mesut-İrfan ikilisinin formlarını yükseltmeleri halinde hücumda pozisyon üretme sorununu rahatça çözeceklerine inanıyor.

Yabancı futbolcuların liderliğini ise Luiz Gustavo yapacak. Sambacı da zaten Mesut gibi takımın kaptanlarından biri. İsmail Kartal, Gustavo’nun tecrübesi ve lider kişiliğinden sonuna kadar yararlanmayı planlıyor. (Fanatik)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?