USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Işın Çelebi: 'Renk seçimine katılmayacağız'

Galatasaray Başkan Adayı Işın Çelebi, 7 Haziran Pazartesi günü başkan adaylarının katılacağı renk seçiminde yer almayacaklarını açıkladı. Öte yandan Çelebi, 19 Haziran'da yapılacak başkanlık seçiminde oy kullanmayacağını da ifade etti.

Işın Çelebi: 'Renk seçimine katılmayacağız'
05-06-2021 17:41
Google News

Galatasaray Başkan Adayı Işın Çelebi, İstanbul'da bir hotelde basın toplantısı gerçekleştirdi. Galatasaray tarihinde hiç görülmemiş şekilde aynı anda 6 kişinin birden başkan aday olduğunu belirten Çelebi, "Galatasaray için nicelik değil, nitelik önemlidir. Böyle düşündüğümüz ve bu kalabalık ortamda insanların bir huzur bulmasını sağlamak için başkan adaylarına bir çağrı yaparak tehlike olarak gördüğümüz, camia içi bölünmüşlüğü önlemek amacıyla bir araya gelinmesini istemiş, yarınlarımızı ve geleceği konuşmayı talep etmiştim.

Çağrımızda ön yargısız, koşulsuz, Galatasaray'a hizmet etmenin şartlarını ortak akıl ile bulmak amaçlanmasına rağmen hiçbir başkan adayından geri dönüş olmadı. Bu değerleri geri götürecek değil, yerinde saydıracak başkanlara bile tahümmülümüz yoktur. Özellikle belirtmek isteriz ki Galatasaray'dan yararlanmak için değil, Galatasaray'a yarar sağlamak için gelecek İnsanlara ihtiyacımız vardır. Eğer böyle olmazsa Galatasaray başkanın rengi siyaha döner. Ve tarih bu rengi unutmaz. Görevde olsak da olmasak da gönül bağı devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?