USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İmamoğlu Anadolu turunda PR yaparken dökülen İETT otobüsleri vatandaşı isyan ettirdi

4 yıllık başkanlık sürecinde İBB'yi iflasın eşiğine getir CHP'li İmamoğlu haftalardır Anadolu turundayken İstanbulluyu isyan ettiren İETT kazaları peşe peşe gelmeye devam ediyor.

İmamoğlu Anadolu turunda PR yaparken dökülen İETT otobüsleri vatandaşı isyan ettirdi
03-02-2023 18:09
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Umre ziyareti sonrası başlattığı 15 ile kapsayan Anadolu Turu devam ederken İstanbulluları isyan ettiren toplu ulaşım rezaleti devam ediyor. 

Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu'nun İBB'yi iflasın eşiğine getirdiğini açıkladıTevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu'nun İBB'yi iflasın eşiğine getirdiğini açıkladı

GİRESUN GEZİSİNDE TEK KELİME ETMEDİ

İstanbul'da tüm bunlar yaşanırken Ekrem İmamoğlu ise Giresun gezisin yaşanan kazalara ve mağduriyetlere ilişkin şu saate kadar tek bir kelime bile etmedi.

REKLAMA VERDİĞİ PARAYLA 365 İETT OTOBÜSÜ ALABİLİRDİ

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu "İBB reklama ayırdığı 1 milyar 822 milyon lira ile bir senede 365 İETT otobüsü alabilirdi. Yani her gün bir otobüs alabilirdi..." demişti.

İBB'de 7 milyarlık borç çelişkisiİBB'de 7 milyarlık borç çelişkisi

İETT İHALELERİ "KANKA"YA!

Tevfik Göksu bakımsızlıktan arızalanan vatandaş için artık güvenlik tehdidi haline gelen mağduriyetlerle ilgili İETT ihalelerinin liyakatsiz kişilere peşkeş çekilmesi hakkında şu ifadeleri kullanmıştı;

Sayıştay'ın raporunda yer verdiği üzere rekabete açık olmayan yöntemlerle İETT ihalelerinin %40’ını başkanın kankası olan bir partilinize vermeyi her şeye rağmen başardınız. Diğer büyükşehirlerin lastik değişimi ve personel gideri dahil ortalama 11-13 bin TL arasında mal ettiği bakımları, aylık 48 bin TL’ye ihale etmeyi becermişsiniz.

DEV BÜTÇE İLE SINIFTA KALDI

2023 yılı bütçesi 9 bakanlıktan fazla olan İBB ise 4 yılda yeni bir metro projesi geliştirip İstanbulluların hizmetine sunamadı.

İmamoğlu'nun görev süresince toplam 7,24 kilometre, yıllık ortalama ise 2,07 kilometre metro hattı inşa edildi.

İŞTE SADECE BİR AYDA MEYDANA GELEN İETT KAZALARI

CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 4 yılda çökerttiği toplu ulaşım bakımsızlıktan arıza, kaza ve yangın haberleriyle  her geçen gün vatandaşı daha da mağdur ediyor. İşte sadece son bir ayda meydana gelen kazalar.

2 Şubat - Bahçelievler’de İETT otobüsü durağa daldı: 1 ölü, 6 yaralı

Bahçelievler’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, durakta bekleyen yolculara çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?