USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İletişim Başkanlığından "Asra 1 Kala" dijital gösterimi

İletişim Başkanlığınca Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı ve Türkiye Yüzyılı dolayısıyla geçmişten geleceğe Türkiye'nin atılımlarının dijital ortamda anlatıldığı "Asra 1 Kala" projesi kapsamında Dijital Deneyim Alanı, Üsküdar'da ziyarete açıldı.

İletişim Başkanlığından
27-01-2023 14:03
Google News
İstanbul

"Asra 1 Kala" projesi kapsamında Üsküdar Meydanı'na Dijital Deneyim Alanı kuruldu.

Proje sorumlusu Ece Baban, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne geçen bir asırda çevre, sanayi, ulaşım, teknoloji ve şehircilik gibi alanlarda neler yaşandığına dair tarihte bir yolculuğa çıkıldığını anlattı.

Türkiye'nin Türkiye olmasını sağlayan çalışmaları Türk halkıyla buluşturmak için kurulan alanda teknolojiyle tarihi birleştirdiklerini ifade eden Baban, alanda ilk etapta çevre, iklim, sıfır atık ve şehirleşme konularında yapılan çalışmaların anlatılacağını aktardı. Baban, herkesi Dijital Deneyim Alanı'nı ziyaret etmeye davet etti.

Asra 1 Kala projesi kapsamında Üsküdar Meydanı'nda kurulan Dijital Deneyim Alanı, 10 Şubat'a kadar açık kalacak. Dijital gösterimlerde, "Millet Bahçeleri", "Sosyal Konut Projeleri", "Kentsel Dönüşüm", "İklim Değişikliği ile Mücadele", "Sıfır Atık", "Yeşil Kalkınma Devrimi" başlıkları ele alınacak.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?