USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

HKÜ havacılıkla ilgili yeni bölümler açacak

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, havacılık ile ilgili bölüm sayısını arttıracaklarını söyledi. Dereli, “İHA pilotluğu ve operatörlüğü geleceğin mesleği” dedi. HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Havacılık Elektrik ve Elektroni

HKÜ havacılıkla ilgili yeni bölümler açacak
07-12-2021 16:26
Google News

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Havacılık Elektrik ve Elektroniği ile Uçak Bakım-Onarım, Havacılık Yönetimi ve Pilotaj bölümlerini açacaklarını açıkladı.

İstanbul Hava Limanı (İGA) ve Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere, havacılık sektörünün önemli kuruluşları ile protokollere imza atan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü'nü havacılık sektörünün temsilcilerini öğrencilerle buluşturarak kutladı.

HKÜ Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü tarafından HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe; HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Leyla Delibaş, HKÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Halil Güzelbey, Gaziantep Havalimanı Başmüdürü Yasin Savaş, HAVAŞ Yolcu Hizmetleri Müdürü Mehmet Güneş ve öğrenciler katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?