USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gönül Dağı'ndan kendi isteğiyle ayrılan isim Avcı'yla anlaştı! Yeni rolü herkesi şaşırttı

Yakın bir zaman önce TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’yla anlaşmasını sonlandıran Gülsim Ali, Bozdağ film imzalı Avcı’yla el sıkıştı.

Gönül Dağı'ndan kendi isteğiyle ayrılan isim Avcı'yla anlaştı! Yeni rolü herkesi şaşırttı
24-11-2022 11:13
Google News

Birkaç ay önce Gönül Dağı’yla yolları ayıran Gülsim Ali’nin hangi projeyle ekranlara dönüş yapacağı bir süredir merak konusu haline gelmişti. Gülsim Ali, oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Burak Tozkoparan, Emre Dinler, Tezhan Tezcan ve İdris Nebi Taşkan gibi isimlerin yer aldığı Avcı dizisiyle sözleşme imzaladı.

Engin Altan Düzyatan’lı Çöp Adam’dan beklenmedik karar! Ertelenmesinin nedeni…Engin Altan Düzyatan’lı Çöp Adam’dan beklenmedik karar! Ertelenmesinin nedeni…

Asıl çıkışını Gönül Dağı dizisiyle yakalayan Gülsim Ali, Payitaht Abdülhamid, Yüzleşme, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü, Seddülbahir 32 Saat gibi projelerde de oyunculuk tecrübesi kazanmıştı.

Yönetmenliğini Can Emre’nin üstlendiği ve senaryosunu ise Atilla Engin’in kaleme aldığı Avcı dizisinin ekibi yakında sete çıkmaya hazırlanıyor.

Yakın bir zaman sonra TRT1 kanalında ekran serüvenine adım atmaya hazırlanan aksiyon ve macera türündeki Avcı projesi 7-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen MIPCOM fuarında ilk defa görücüye çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı açılışını yapacak! TRT’ye Yusufeli Barajı’nın inşa hikayesi geliyorCumhurbaşkanı açılışını yapacak! TRT’ye Yusufeli Barajı’nın inşa hikayesi geliyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?