USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gönül Dağı 91.bölüm fragmanı: Kaygılandıran gelişme! Hayat mücadelesini kazanacak mı?

Gönül Dağı 91.bölüm fragmanında mantar bulabilmek için koca yaylayı Selma Öğretmen ile beraber karış karış arayan Taner’in başına talihsiz bir kaza gelir.

Gönül Dağı 91.bölüm fragmanı: Kaygılandıran gelişme! Hayat mücadelesini kazanacak mı?
01-04-2023 09:38
Google News

İzleyenlerin ekranın başından bir an dahi ayrılmaksızın seyrettiği Gönül Dağı 91.bölüm fragmanında Taner’in başı derde girer. Öncelikle Taner, mantarları böceklerden kurtulmanın tek yolu olarak görür ve Selma Öğretmen’le birlikte etkili bir çözüm bulur.

Ben Bu Cihana Sığmazam takipçilerini üzen veda! ATV dizisinden 1 isim daha gidiyorBen Bu Cihana Sığmazam takipçilerini üzen veda! ATV dizisinden 1 isim daha gidiyor

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında el birliğiyle yaylada mantar arayışına geçen Taner’in uzun uğraşlar sonucunda hayatı tehlike altına girer. En nihayetinde aradığı mantarı bulan Taner kayalıktan tırmanmak istediği esnada yürekleri ağzına getiren gelişme yaşanır.

Güldür Güldür Show programından Ali Sunal kovuldu mu? Son noktayı böyle koydu!Güldür Güldür Show programından Ali Sunal kovuldu mu? Son noktayı böyle koydu!

Gönül Dağı’nda Selma Öğretmen, gideceği yerin çok riskli olduğunu ve oraya merdiven olmadan gidilemeyeceğini izah etse de Taner hiçbir yardım almadan tırmanmaya kalkar. Bir anda dengesini kaybeden Taner’in kayalıklardan aşağı düşmesinin ardından Selma Öğretmen büyük bir korku ve paniğe kapılır.

Senaristliğini Teoman Gök’ün, yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in ve yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı 91.bölümüyle 1 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de izleyici kitlesiyle buluşacak.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?