USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Genç eşinin ihanetiyle yıkılan Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen suskunluğunu bozdu

Nisan ayında koronovirüse yakalanan ve 46 gün boyunca tedavi gören Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen'in, 4 ay önce evlendiği Nihan Ünsal tarafından ihanete uğradığı ortaya çıktı. İhanet haberlerini gazetelerden öğrenen ve fotoğrafları görünce çok üzülen oyuncu, yar

Genç eşinin ihanetiyle yıkılan Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen suskunluğunu bozdu
06-10-2021 21:26
Google News

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Burak Sergen'in 4 ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal, tarafından ihanete uğraması magazin gündemine bomba gibi düştü.

"ALDATILDIM, DOĞRU"

Hürriyet'in haberine göre; ihanet haberlerini gazetelerden öğrenen ve fotoğrafları görünce çok üzülen oyuncu, yarın eşi Nihan Ünsal'a aldatma nedeniyle boşanma davası açacak. İşleri nedeniyle İzmir'de yaşayan eşinin İstanbul'da olduğundan bile haberi olmayan Burak Sergen, "Çok üzgünüm ve sarsıldım. Bu bir aldatma. Aldatıldım, doğru. Artık yargı sürecindeyiz. Perşembe günü dava açıyorum. Avukatım bütün delilleri belgeleriyle sunacak" dedi.

Genç eşinin ihanetiyle sarsılan Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen'den ilk sözler: Aldatma doğru

İHANETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Sergen'i hastanedeki en zor günlerinde dahi yalnız bırakmayan Nihan Ünsal, İzmirli Özer Kocer ile yasak aşk yaşamaya başladı. Günaydın'ın haberine göre, çıkan haberler in ardından Nihan Ünsal ve Özer Kocer'in el ele çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Nihan ve Özer ikilisi, Florya'daki bir alışveriş merkezine el ele girdi. Çift ardından da gittikleri mekanda samimi şekilde görüntülendi.

Genç eşinin ihanetiyle sarsılan Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen'den ilk sözler: Aldatma doğru

ESKİ EŞİNDEN DESTEK GELDİ

Burak Sergen'in eski eşi ve oğlu Cansın'ın annesi Işıl Sergen'den usta oyuncuya destek gecikmedi. Işıl Sergen hem Burak Sergen'e 'güçlü ol' mesajı verdi, hem de hakkındaki haberlere açıklık getirdi.

"İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim. İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum. Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım. Bugün haber sitelerine düşen haberin içinde, Burak Bey'le boşanma anlaşmamızda "15 milyon tazminat" aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır. Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Bir ricam da bugün çıkan haberlerde lütfen oğlumun dahil olduğu fotoları kullanmayınız. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Işıl Sergen"

Genç eşinin ihanetiyle sarsılan Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen suskunluğunu bozdu

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Oyuncu Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal ile yer aldığı fotoğrafların tamamını Instagram sayfasından sildi. Nihan Ünsal ise sosyal medya hesabını kapattı.

Genç eşinin ihanetiyle sarsılan Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen suskunluğunu bozdu Genç eşinin ihanetiyle yıkılan Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen suskunluğunu bozdu
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?