USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gediz’de orman yangınlarında yardım seferberliğine katılanlara teşekkür belgesi

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, 2021 yılında Antalya, Muğla ve Adana'da meydana gelen orman yangınlarında yaraları sarmak için yardım seferberliğine katılan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli haricinde kendi imkanları ile destek veren kurum, kurulu

Gediz’de orman yangınlarında yardım seferberliğine katılanlara teşekkür belgesi
31-03-2022 13:30
Google News

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, 2021 yılında Antalya, Muğla ve Adana'da meydana gelen orman yangınlarında yaraları sarmak için yardım seferberliğine katılan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli haricinde kendi imkanları ile destek veren kurum, kuruluş, STK'lar ve vatandaşlara, yangına katılım teşekkür belgeleri takdim edildi.


Gediz Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Dayınlar İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen törende; Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkan'a, Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Gülşen Şener Erkan'a, Ak Parti Gediz Gençlik Kolları Başkanı Ali Kemal Kanyılmaz'a, Eski Gediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan'a, Erdoğmuş Köyü Muhtarı Mehmet Aktürk'e ve ATIL-AL Madencilik adına Emrah Yıldırım'a teşekkür belgeleri takdim edildi.


Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın yangın bölgesine verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür etti ve özellikle böylesi zor zamanlarda verilen desteğin Orman Teşkilatı için ne denli önemli olduğunu dile getirdi.


Törende ayrıca Dayınlar İlkokulu 2-A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu orman sevgisine dair şiirler ve kompozisyonlar okundu.


Dayınlar İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Jandarma Komutan Jan. Üsteğmen Yaşar Türker, Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, Belediye Meclis Üyesi Gülşen Şener Erkan, İlçe Daire Amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?