USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantepli esnafın kesintilere tepkisi. Eşyaları sokağa attı

Gaziantep'teki elektrik kesintileri bıktırdı

Gaziantepli esnafın kesintilere tepkisi. Eşyaları sokağa attı
18-12-2021 18:38
18-12-2021 18:44
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep’te her gün saatler süren plansız elektrik kesintileri nedeniyle daha önce elektrik dağıtım şirketine pankart asarak tepki gösteren esnaf, bu defa da dükkandaki eşyalarını sokağa atarak kesintileri protesto etti.

Gaziantep’te yaz-kış fark etmeksizin kent genelindeki birçok bölgede yaygın elektrik kesintileri esnafı ve halkı mağdur ediyor.

Şehir merkezi başta olmak üzere kent genelindeki birçok mahallede günde 8-10, birçok mahallede ise 12 saati aşan elektrik kesintilerine tepki gösteren esnaf ve halk, elektrik dağıtım şirketi ile aylardır söz konusu soruna bir türlü çözüm bulamayan yetkililere tepki gösteriyor.

Saatlerce süren elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olan esnaf ve halk, elektrik kesintilerine bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.

Elektrik kesintileri nedeniyle birçok alanda aksamalar yaşanması elektrikli ve elektronik eşya kullanan esnafı ve halkı mağdur etmekle birlikte zarara da sokuyor. Hemen hemen her gün elektrik kesintileri nedeniyle iş yapamayan ve çoğu gün işleri aksayan esnaf, defalarca tepki gösterdiği ve yetkililerden çözüm istediği halde plansız kesintilerin devam etmesine sitem ediyor.

Elektrik kesintilerine yetkililerin bir türlü çözüm getirememesinden yakınarak tepki gösteren esnaf ve halk, elektrik kesintisi nedeniyle mağdur olduğunu dile getirirken, kesintilerin saatlerce devam etmesi ve kesinti ile ilgili her hangi bir bilgi verilmemesi de tepkilere neden oluyor.

Günde 2-3 defa kesilen ve her seferinde 7-8 saat süren kesintilerin hem evlerde hem de iş yerlerinde mağduriyetlere yol açmasından şikayetçi olan esnaf ve halk, yetkililerden sorunu çözmesini istiyor.

Şehitkamil ilçesinin Mücahitler Mahallesi sakinlerinin yanı sıra esnaf, hemen hemen her gün elektrik kesintileri yaşandığını, uzun süren elektrik kesintilerinin mağduriyetle birlikte zarara neden olduğuna dikkat çekiyor.

Mahallede büfe işleten Fatih Demircioğlu, her gün saatler süren plansız elektrik kesintileri nedeniyle daha önce de iş yerine, “Her gün yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı para kazanamıyoruz. Lütfen sadaka kutusuna bağış bırakın” şeklinde yazılı bir pankart asarak elektrik dağıtım şirketine pankartlı tepki göstermişti.

Demircioğlu, yaklaşık 5 aydır mahallelerindeki elektrik kesintisi sorununun tüm tepkilere rağmen bir türlü çözülmemesi üzerine bu defa da dükkandaki eşyalarını sokağa atarak kesintileri protesto etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hasan aslan
Hasan aslan 2 yıl önce
Malesef elektrik dağıtımcı firma bıkmadan usanmadan bizi batirmayi kafaya takmış bunlara bir yeter diyecek bir kurum yokmudur
Aslı
Aslı 2 yıl önce
G.antepte yaşayanlar biliyor elektrik sürekli gidip geliyor yazın sırf bu yüzden iki tane buzdolabı iki tane TV + klima bir çok şeyimiz bozuldu Babam Tedaşa aradı kaç defa ama onlar anca zam yapar elektriğe.Bizim caddede çok fazla elektronik bilgisayar ı bozulan falan insan var.Elekrik akımını birden veriyorlar akım birden gelince de dolayısıyla elektronik aletler zarar görüyor...
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?