USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

(VİDEO) Ünlü İtalyan Aktör Gaziantep’e hayran kaldı

UNICEF’in İyi niyet elçisi olan Alessandra Mastronardi, çocuklar için geldiği Gaziantep’e hayran kaldı.

(VİDEO) Ünlü İtalyan Aktör Gaziantep’e hayran kaldı
16-10-2021 10:59
16-10-2021 11:31
GAZİANTEP
Google News

Ünlü İtalyan aktör Gaziantep’e hayran kaldı. UNICEF’in İyi niyet elçisi olan Alessandra Mastronardi, çocuklar için geldiği Gaziantep’te Mega Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

Proje boyunca kenti gezme fırsatını bulduğunu belirten Alessandra Mastronardi, “Çok sevdim şehri, bence çok hareketli ve güzel bir şehir. Türkiye’ye daha önce gelmiştim Efes’i ziyaret etme imkanım oldu ama bu şehre gelmemiştim, İstanbul’a, başkente gitmemiştim. Burası, 3-4 günden daha fazla vakit geçirmeyi hak eden bir ülke” dedi.

Türk asıllı İtalyan yönetmen Ferzan Özpetek hayranı olduğunu dile getiren Alessandra Mastronardi, Türki sineması için fazla bir bilgiye sahip olmadığını söyledi. Alessandra Mastronardi, “Açıkçası Türkiye’deki sinema sektörüyle ilgili çok bilgim yok bu benim eksikliğim daha fazla keşfetmeyi isterim ama burada doğmuş ve İtalya’da yaşayan bir yönetmen var çok sevdiğim Ferzan Özpetek harika işler yapıyor” ifadelerini kullandı.  

UNICEF’in çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Alessandra Mastronardi, “UNİCEF’in Türkiye’de yaptığı çalışmalar çok önemli çok değerli. Bende bir şekilde buna katkı sunduğum için çok mutluyum. Burada, farklı ihtiyaçları olan farklı çocuklara destek verilmesi çok önemli. Türkiye’nin bu anlamda işbirliği yaptığını biliyorum ve bunu da çok önemli buluyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?