USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gaziantep'te feci Kaza; 1 kişi ölürken, 3 kişide yaralandı

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde hafif ticari ile traktörün çarpıştığı kazada traktör ikiye bölündü. Kazada 1 kişi ölürken 1'’si ağır 3 kişi yaralandı.  

Gaziantep'te feci Kaza; 1 kişi ölürken, 3 kişide yaralandı
12-10-2021 16:08
12-10-2021 16:18
GAZİANTEP
Google News
  Kaza, Gaziantep’in Karkamış ilçesine bağlı Soylu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Karkamış’tan Nizip istikametine seyir halinde olan 45 MC 9193 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç ile tali yoldan çıkan traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktör ikiye bölünürken sürücüsü ise yola fırladı. Hafif ticari araçta bulunan 3 kişi ile traktör sürücüsü yaralandı.  Yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.
  Yaralılardan traktör sürücüsü ile hafifi ticari araçta bulunan bir kadının ağır olduğu öğrenildi.
  Öte yanda, Hafif ticari araçta bulunan ve ağır yaralanan Saadet Can kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavisi süren diğer 3 yaralıdan traktör sürücüsünün durumunda ağır olduğu öğrenildi.
Yaralılara ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar o anları anlattı. Önce büyük bir patlama sesi duyduklarını, sese doğru gittiklerinde traktörün iki bölündüğünü gördüklerini söyleyip araçta bulunan yaralılara müdahale ettiklerini belirterek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdiklerini söylediler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?