USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Gaziantep Sevgi Hastanesinden Flaş karar: Kapatıldı

Gaziantep Özel Sevgi Hastanesi şok bir kararla kapatma kararı aldı.

Gaziantep Sevgi Hastanesinden Flaş karar: Kapatıldı
28-12-2021 20:29
28-12-2021 20:37
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep'te 145 yataklı ve 22 polkinlik sayısı ile 10 yıldan beri hizmet veren, Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan'ın İstanbul Acıbadem Hastanesinde geçirmiş olduğu bir operasyon sonucu rahatsızlığı dolaysıyla faliyetlerini durdurma kararı aldı. Sevcan'ın sağlık durumu iyiye gittiği öğrenildi.

Gaziantep'in ilk özel hastanelerinden birisi olan ve 10 yıldan beri sağlık alanında bir çok ilklere imza atan Özel Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan'ın rahatsızlığından dolayı faliyetlerini durdurdu. Hastanede çalışan 250 personel çeşitli hastanelere transfer oldu.

Gaziantep’in en iyi özel hastanelerinden biri olan ve Hikmet Sevcan’ın sahibi olduğu Sevgi Hastanesi geçici bir süreliğine kapatıldı…

İŞTE AÇIKLAMA

Çok geçmiş olsun Hikmet Sevcan, Gaziantep Özel Sevgi Hastanesi geçici süre kapanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcantarafından yapılan açıklamada “Ciddi seviyedeki hastalığımdan dolayı geçici bir süre Özel Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak ben ve yönetim üyelerince askıya almayakarar verilmiştir.’’

Hikmet Sevcan : ‘‘Gaziantep’te faaliyette olan Özel Sevgi Hastanesinin sahipliği olan Özel Sevgi Hastanesi İnş. Turz. Taş. İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş. Şirketi yetkilisi olarak şahsi sağlık problemlerim nedeni ile işletme sürekliliği sağlanamadığından işletme faaliyetini geçici olarak askıya almak istiyorum. 

Askıya alma işlemleri için talebimin işleme alınmasını ve hastaların mağdur olmaması amacı ile askıya alma işlemi sırasında gerekli olan idari ve tıbbi mevzuatsal gereksinimler yerine getirilmiştir." dedi . 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ibrahim
ibrahim 2 yıl önce
gaziantebin en kötü hastanesi para için herşeyi yaparlar iyiki kapandı
Mehmet Ali
Mehmet Ali 2 yıl önce
En iyi hastahane olduğu söylenemez. Normal hastalara bakıyor, zorlanacağı hastaları hemen ersin Arslan devlet hastahanesi ne bir bahaneyle gönderiyor.
Benim abim orada öldü, birde dünürüm
27ay
27ay 2 yıl önce
Baş ağrısı diye gittim devleti soymak için ne kadar gereksiz test varsa yaptılar. Olacağı buydu. Ssk yı bunlar soyuyor.
Mustafa
Mustafa 2 yıl önce
Sağlık durumu iyi degilse hastanenin kapanması ne alaka ki anlamadım bu işte başka bir şey var
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?