USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Şehir Hastanesi’nin inşaatına kalındığı yerden devam ediliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bölgenin sağlık üssü olmayı hedefleyen Gaziantep’e bu anlamda güç katacak Gaziantep Şehir Hastanesi’nin inşaatının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Şehir Hastanesi’nin inşaatına kalındığı yerden devam ediliyor
02-08-2022 17:44
02-08-2022 17:46
GAZİANTEP
Google News

Teknik ekibiyle birlikte merkez Şahinbey ilçesinde saha incelemelerinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada, Gaziantep Şehir Hastanesi’nin inşaatında bir süredir yaşanan sıkıntının çözüme kavuşturulduğunu belirterek, hastanenin kısa sürede hizmete açılması için çalışmalara yeniden başlanıldığını bildirdi.


Başkan Şahin, Şahinbey ilçesinin 1 milyonluk nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olduğuna dikkati çekerek, “Şahinbey’deyiz. Burada Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri var ve bin 875 yataklı yeni bir şehir hastanesi yapılıyor. Şehir hastanesiyle ilgili sorun çözüldü ve firma hemen gelip inşaatı teslim alacak” dedi.
Saha ziyareti çerçevesinde Şahinbey ilçesindeki trafik akışını büyük oranda rahatlatacak, "Yeşilvadi 3 Katlı Köprülü Kavşak" çalışmalarını da teknik ekibiyle birlikte ziyaret eden Şahin, "İlçedeki trafik sıkışıklığı ancak böyle büyük bir kavşakla çözülebilirdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na bu çalışma için teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi’nden istedikleri düzenlemeler var. Bütün teknik arkadaşlarla buradayız. Hızlı bir şekilde bu çalışmayla ilgili üzerimize düşeni yapacağız. Burada yaşanan ve yaşanacak trafik sorunu çözülmüş olacak” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?