USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şamil Tayyar’dan BİM’e çok sert açıklama!..

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile fahiş fiyatlara dikkat çekti. Tayyar, “ ekonomideki genel sorunları göz ardı edemeyiz, sıkıntıların farkındayız. Elde sopa, piyasalar düzeltilmez, eyvallah. Ama piyasa ekonomisi de kuralsızlık demek değil” ifadelerini kullandı.

Şamil Tayyar’dan BİM’e çok sert açıklama!..
16-09-2021 19:10
16-09-2021 19:16
GAZİANTEP
Google News

Türkiye genelinde hemen her gün artan hayat pahalılığı, dar ve orta gelirli ailelerin geçim sıkıntısı yaşamasına neden oluyor. Gaziantep’te de her geçen gün yükselen fiyatlar, vatandaşın cebini yakarken, AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile fahiş fiyatlara dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fahiş fiyatlarla ilgili açıklamalarına gelen yanıtları değerlendiren Tayyar,

“ Cumhurbaşkanımız fahiş fiyata dokununca, BİM’ci Galip Aytaç meydan okumuş, ‘siz arttırdınız’ deyip çiğ süt fiyatına gönderme yapmış. Çiğ süt fiyatı raflardaki zamlar kadar artmadı. Ama ‘insanoğlu çiğ süt emmiş’ deyişini hatırlattığı için müteşekkiriz. Vakit, neşter vakti.”

“PİYASALAR ELDE SOPA İLE DÜZELTİLMEZ”

Açıklamalarını sürdüren Tayyar, “Elbette, ekonomideki genel sorunları göz ardı edemeyiz, sıkıntıların farkındayız. Elde sopa, piyasalar düzeltilmez, eyvallah. Ama piyasa ekonomisi de kuralsızlık demek değil. Tekel oluşturup haksız rekabete yol açıyorsanız, piyasa dinamiklerini bozuyorsanız, kusura bakmayın” ifadelerini kullandı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?