USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep'te Yasak bitti toplu taşımada yoğunluk arttı!.

1 Temmuz itibariyle başlayan Normalleşme Dönemi kapsamında toplu taşıma araçlarına getirilen yüzde 50 yolcu sınırlaması kaldırıldı. Sınırlamanın kaldırılmasının ardından toplu taşıma araçlarında yoğunluk sorunu yeniden baş gösterdi. Okulların açılması ile birlikte ikiye katlanan yoğunluklar, vakaların yeniden arttığı bu dönemde tehlikenin tırmanmasına neden oluyor.

Gaziantep'te Yasak bitti toplu taşımada yoğunluk arttı!.
28-09-2021 19:58
28-09-2021 20:11
GAZİANTEP
Google News

Korona Virüs Salgını ile mücadele kapsamında kent merkezinde faaliyet gösteren otobüslere yolcu sınırlaması getirilmişti. Söz konusu sınırlama, sokağa çıkma kısıtlaması ve bu araçları bulaşma noktaları olarak görmesi nedeniyle yolcu sayıları oldukça düşmüştü. 1 Temmuz tarihi itibariyle kısıtlamaların kaldırılmasının ardından toplu taşıma araçlarında yoğunluk sorunu yeniden başladı.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Özellikle okulların açılması ile birlikte toplu taşıma araçlarının yetersiz kaldığını kaydeden vatandaşlar, “Sınırlamaların kaldırılması ile birlikte toplu taşıma araçlarında yoğunluk sorunu yaşanıyor. Şoförler, sanki salgın yokmuş gibi yolcu alıyorlar. Bu durum otobüslerde yoğunlukların artması bizleri zorluyor. Okulların açılması ise bu sorunun daha da katlanmasına neden oldu. Biz bunu istemiyoruz, yetkililerin bu noktada harekete geçmesi ve yoğunluk sorununa karşı çözüm üretilmesi gerekiyor” diye konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?