USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Gaziantep’te Muhalefet partilerinde işler karışık.

Geçtiğimiz yıl CHP Gaziantep İl ve ilçe Örgütlerinin görevden alınması ile başlayan süreçte kent siyasetinde sular durulmuyor. İYİ Parti Gaziantep il Başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun istifa ettiği, Gelecek Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Yaşar Yapar’ın görevden alınması ile hareketlenen kent siyasetinde, bu AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Gaziantep’te Muhalefet partilerinde işler karışık.
18-10-2021 18:57
18-10-2021 19:15
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep siyasetinde sula durulmuyor. 9 Kasım 2020 tarihinde CHP İl ve İlçe Yönetimlerinin görevden alınması ile başlayan istifa ve görevden alma furyası diğer partilere de sıçradı. Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun istifasını duyurdu. Hocaoğlu’nun istifasının yankıları devam ederken, Gelecek Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Yaşar Yapar, İl Yönetimi tarafından görevden alındı.

TEKE HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Muhalefet partilerinde devam eden istifa ve görevden alma furyası AK Parti’ye de sıçradı. Kulislerden gelen bilgilere göre AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke hakkında, Genel Merkez tarafından soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma teşkilatlarda yankı bulurken, AK Parti Malatya Milletvekili ve Gaziantep Koordinatörü Hakan Kahtalı, parti içinde tartışılan Hasan Teke için Gaziantep’e geldiği, il teşkilatları, meclis üyeleri başta olmak üzere Teke hakkında soruşturma yürüteceği öğrenildi. Soruşturma sonunda Teke’nin görevde kalıp kalmayacağı netleşecek.

TEKE’DEN MANİDAR PAYLAŞIM…

Teke hakkında başlatıldığı ileri sürülen soruşturmaya ilişkin İl ve İlçe Yönetimleri, suskunluğunu koruyor. AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke’nin sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Teke, “Hüküm veren Allah’tır, O’nun hükmünü bozacak kimse yoktur.” (Ra’d: 41) Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle” ifadelerini kullandı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?