USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAÜN’de banka promosyonunda rekor anlaşma

Dört yıl süreyle maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi amacıyla açık artırma usulüyle yapılan ihaleye Gaziantep'te şubesi bulunan 9 banka temsilcisi katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda 35 bin TL teklif veren Halk B

GAÜN’de banka promosyonunda rekor anlaşma
03-08-2022 18:59
Google News

Dört yıl süreyle maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi amacıyla açık artırma usulüyle yapılan ihaleye Gaziantep'te şubesi bulunan 9 banka temsilcisi katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda 35 bin TL teklif veren Halk Bankası ile sözleşme imzalandı.


Promosyon ihalesinin sonucu ile ilgili açıklama yapan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, “Üniversite ailesinin mensuplarını en iyi şartlarda çalışması ve en iyi imkânlara sahip olması için gayret gösteriyoruz. Üniversite personelimizin enflasyon sürecinde gelirlerine katkı sağlamak için verilen mücadelede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bütün çalışanlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Promosyon tutarının tamamı, şartname çerçevesinde 5 bin 291 akademik ve idari personele 15 Eylül 2022 tarihinde eşit tutarda ödenecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?