USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAÜN ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında “Çocuklar Kampüste” protokolü

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında “Çocuklar Kampüste” işbirliği protokolü Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın ve Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü İl Müdürü Mustafa Yıldırım taraf

GAÜN ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında “Çocuklar Kampüste” protokolü
03-08-2022 20:01
Google News

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında “Çocuklar Kampüste” işbirliği protokolü Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın ve Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü İl Müdürü Mustafa Yıldırım tarafından imzalandı.


Protokol göre Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında ve koruyucu aile yanında olan yaklaşık 400 çocuğun sanatsal ve sosyal açıdan güçlendirilmesi, kişisel bilgi ve gelişimlerine katkı sunulması amacıyla GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından motivasyon ve sanatsal eğitimler verilecek.


GAÜN Rektörlük makamında gerçekleşen imza törene Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık, Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Yıldırım ve GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayhan Özer katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?