USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu teklifi reddedildi

Halil Dervişoğlu'nun bonservisini elinde bulunduran İngiliz ekibi Brentford'a takas önerisiyle giden ve Mbaye Diagne'yi öneren Galatasaray'ın teklifi reddedildi.

Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu teklifi reddedildi
06-06-2021 02:56
Google News

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Galatasaray 'da kiralık olarak geçiren Halil Dervişoğlu, transferin gözdesi haline geldi. 21 yaşındaki forvetin bonservisini elinde bulunduran Brentford, yıldız futbolcuyu kolay bırakmak istemiyor.

73 yıl aradan sonra Premier Lig'e yükselmeyi başaran kırmızı-siyahlılar, yükselen form grafiğiyle A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunda kendine yer bulan Halil'i 8-10 milyon euro bandından aşağı bir ücretle elden çıkarmayı düşünmüyor.

Mbaye Diagne önerisi kabul görmedi

Türkiye'den başka talipleri de olan Halil'in EURO 2020'de forma giyip, başarılı bir performans sergilemesi halinde fiyatın daha da yukarı çıkabileceği ifade ediliyor.

beIN Sports'un haberine göre; Halil'i kadrosunda tutmak isteyen Galatasaray'ın Brentford'a Mbaye Diagne'yi önerdiği ancak bu teklifin karşılık bulmadığı kaydedildi.

Halil, Galatasaray formasıyla 12 maça çıkarken 3 gol, 2 asistle skora katkı sağladı.

Sarı Kırmızılıların yeniden kiralama formülünü devreye sokmayı düşündüğü ancak Brentford'un yıldız futbolcuyu kiralamaya yanaşmadığı belirtiliyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?