USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray yeni sezonda açılışı Başakşehir’de yapacak

Türk Telekom Stadı’nın zemin çalışmaları nedeniyle Galatasaray, Avrupa’daki ilk maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynayacak.

Galatasaray yeni sezonda açılışı Başakşehir’de yapacak
06-06-2021 15:02
Google News

Türk Telekom Stadyumu'nun bozuk zemini nedeniyle geride bıraktığımız sezon içinde birçok problem yaşayan Galatasaray ligin sona ermesi ile birlikte harekete geçti.

Stadın tüm zeminini kaldırıp direnaj sistemi dahil olmak üzere sıfırdan takıma yakışan bir saha ortaya çıkması adına mesai harcayan sarı kırmızılılarda bu çalışmalar sezon açılışına yetişemeyecek.

Adeta yeniden inşa halinde olan Türk Telekom Stadyumu'nun yeni zemini Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarına yetişemeyeceği için Galatasaray Yönetim Kurulu da önlemini şimdiden aldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Sarı kırmızılı kulüp Avrupa'da ilk maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacak. Bu konuda Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşen Galatasaray Yönetimi'nin olumlu yanıt aldığı ve tarafların anlaştığı belirtildi.

Şampiyonlar Ligi'ne ikinci ön eleme turundan girecek olan Galatasaray ilk maçta ev sahibi olursa rakibini 20 veya 21 Temmuz'da Başakşehir'de ağırlayacak.

KAYNAK : Hürriyet
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?