USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evlilik yolunda ilk adımı attı

Usta şarkıcı Ferdi Tayfur'un Yeşilçam oyuncusu Necla Nazır ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur, iş insanı Burak Kalfa ile evlilik yolunda ilk adımı attı. İkili, ailelerini bir araya getirdi.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evlilik yolunda ilk adımı attı
06-05-2022 09:41
Google News

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı şarkıcı Tuğçe Tayfur, bir süredir aşk yaşadığı Burak Kalfa ile evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Tayfur ile Kalfa, bayram vesilesiyle ailelerini bir araya getirdi. İkili, o anları da sosyal medya hesaplarından yayınlamayı ihmal etmedi.

Tuğçe Tayfur, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisiyle verdiği bu pozu da kalp emojisiyle yayınladı.

"ARAMIZDA BİR ŞEY YOK" DEMİŞTİ

Öte yandan Tayfur ile Kalfa, geçtiğimiz ay Ortaköy'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı. 

Tuğçe Tayfur, gazetecilerin "Mekan içinde samimi olduğunuz söyleniyor. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna "Hayır, kendisi yakın arkadaşım olur. Aramızda bir şey yok." yanıtını vermişti.

Ferdi Tayfur'dan duygulandıran haber! Kızıyla yıllar sonra ilk defa...Ferdi Tayfur'dan duygulandıran haber! Kızıyla yıllar sonra ilk defa...

NAFAKA DAVASI

Öte yandan Tuğçe Tayfur, 2019 yılında Taner Şafak ile boşanmıştı. Şafak, aylık olarak ödediği 1000 dolar iştirak nafakasının ödemekte güçlük çektiği gerekçesiyle 2 bin TL’ye düşürülmesini talep etmişti.

KARAR ÇIKTI

Dava kısa bir süre sonra karara bağlanmıştı. Taner Şafak’ın açtığı davanın kısmen kabulüne karar veren mahkeme, Şafak’ın çocuğu için ödediği aylık bin dolarlık iştirak nafakasının 6 bin 500 TL olarak belirlenmesine hükmetmişti.

Mahkeme, Şafak’ın iştirak nafakasına ek olarak ödemeye başlayacağı 500 doların kaldırılması talebini ise reddetmişti.

"ANNEM VE BABAM ÇOK ÜZÜLDÜ"

Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz senelerde konuyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

Bazen insanlar anlaşamıyorlar, biz Taner'le 20'li yaşlarımızın fazlasını birlikte geçirdik. Büyüdükçe geliştik, kararlarımız değişti. Şu an böyle bir karar içerisindeyiz, zaman gösterir bilemem ama... Tamamen fikir ayrılığı diyebiliriz.

Biz birlikte büyüdüğümüz için küçüktük evlendiğimizde. Dört yıl sonra Efe oldu, 7 yıl sonra da boşanma kararı aldık. Çocuk olunca çocuğumuzun gergin bir ortamda büyümemesi için de bu kararı aldık. Anne ve babam çok üzüldü.

"OLMAYINCA OLMUYOR"

Severek, aşık olarak çok kısa bir zamanda evlendik. Birbirimizi tanımadan evlendik. Birbirimizi evlilik içerisinde tanıdık. Eşimi seviyorum, oğlumun babasıdır ama saygımızı kaybetmeyelim diye böyle bir karar aldık. Ayrılmak istediğini Taner söyledi. 7 yıldır bir o, bir ben 'Boşanalım' diyordum her kavgada. Bu kez Taner söyledi.

Boşanacağımı babama hemen söyledim. Şeker hastası biliyorsunuz. Allah korusun, yanlış bir şey duyar bir yandan diy... Hemen Taner'in ailesi ve benim ailemle konuştuk.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?