USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçeli futbolcular takım otobüsündeki canlı yayında çılgınlar gibi çığlık attı

Fenerbahçeli futbolcular, MKE Ankaragücü deplasmanı dönüşü takım otobüsünde maçın tekrarını izledi. Enner Valencia'nın galibiyet golüyle otobüste yeniden büyük sevinç yaşandı. Son dakikada gelen zafer Fenerbahçe'nin mutlu yolculuk yapmasını sağladı. Takım otobüsündek

Fenerbahçeli futbolcular takım otobüsündeki canlı yayında çılgınlar gibi çığlık attı
09-05-2021 14:37
Google News

Spor Toto Süper 40. hafta mücadelesinde deplasmanda 1-0 geriye düşmesine rağmen MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 2'ye indiren Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

Enner Valencia'nın 90+6. dakikada attığı golle galibiyete uzanan ve hem saha içinde hem de kenarda büyük sevinç yaşayan sarı lacivertli camianın coşkusu takım otobüsüne kadar taşındı.

Kulüp televizyonun klasikleşen maç sonu takım otobüsü yayınında Enner Valencia'nın galibiyet golünü yeniden izleyen sarı lacivertli futbolcular, tekrardan büyük sevinç yaşadı. Oyuncular hep bir ağızdan "Gool" diye bağırdı.

Osayi Samuel ile röportaj yaptığı esnada yaşanan o anları izleyicilere aktaran FB TV muhabiri, "Futbolcularımız aynı zamanda maçın tekrarını izliyorlar takım otobüsünde. Ve az önce bahsettiğimiz Enner Valencia'nın golü geldi ekranlara. O gol sonrası takım otobüsünde bir kez daha 'gol' sesi yükseldi." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?