USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Fatih Altaylı eski defterleri açtı: Nagehan Alçı'ya FETÖ ve 'Boşnak' göndermesi

Fatih Altaylı ile Nagehan Alçı arasındaki Beyoğlu üzerinden başlayan Suriyeli tartışması sürüyor. Fatih Altaylı, köşe komşusu Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklara dair tepki çeken sözlerine gönderme yaptı.

Fatih Altaylı eski defterleri açtı: Nagehan Alçı'ya FETÖ ve 'Boşnak' göndermesi
04-04-2022 18:26
Google News

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, köşe komşusu Nagehan Alçı'nın "Beyoğlu" yazısına yanıt verdi. Nagehan Alçı'nın FETÖ konusundaki geçmişteki tutumunu hatırlatan Fatih Altaylı şunları yazdı:

"Alçı’ya göre ben abartıyorum, biz abartıyoruz. Biz yalan söylüyoruz, o doğru. Fakat ilginçtir. Aynı hanımefendi, bundan birkaç sene öncesine kadar bizim “Bunların amacı başka, bunlar tehlikeli, inanç özgürlüğü başka devlette örgütlenmek, yapılanmak başka” diyerek tehlikeye dikkat çektiğimiz zamanlarda Fetullah Gülen ve Cemaatine övgüler düzüyor, bizi yalan söylemekle, bizi abartmakla suçluyorlardı. Yani tehlikeyi öngörmekte kimin daha yetkin, kimin ise sınıfta kaldığı malum. Bu yüzden yarın öbür gün herkesten çok Suriyeli ve göçmen düşmanı olurlarsa hiç şaşırmayın."

BOŞNAK GÖNDERMESİ

"FETÖ konusunda aldatıldık" açıklamaları yapanların güçlü konumda olduğunu vurgulayan Fatih Altaylı "Ne de olsa “aldatılanların” güçlü olduğu bir ülke burası" diye ekledi.

Nagehan Alçı'nın yaptığı yemek davetine dair ise Fatih Altaylı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşnaklara dair sözlerine gönderme yaparak şunları ifade etti:

"Bu arada beni yemeğe de davet etmiş Nagehan Hanım. Böyle bir daveti geri çevirmek çok ayıba girer. Odakule’nin hemen yanında, Kallavi sokakta, hala felafelci olmadıysa Fıccın diye şahane bir Lokanta vardır. Oraya gideriz. Merak etmesin, Boşnak Lokantası değil, Çerkes lokantasıdır"

NE OLMUŞTU?

Rasim Ozan Kütahyalı, 2017 yılında Beyaz TV’de canlı yayınlanan futbol programı sırasında 'kusturmalı Boşnak saksosu' ifadesini kullanmıştı.

Gelen tepkiler üzerine özür dileyerek “Ben Aliya İzzetbegoviç hayranı bir insanım. Ben Boşnak kardeşlerimden tekrar, tekrar özür diliyorum. Bana düşman olanlar bu sözleri kullanarak bana saldırdılar. Kendi meselelerine asil Boşnak halkını karıştırmasınlar” diyen Kütahyalı, programdan çıkarılmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?