USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Evlat nöbetindeki anne çocuğunun fotoğrafına bakıp gözyaşı döküyor

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından HDP aracılığıyla dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbeti Diyarbakır HDP il binası önünde kararlılıkla devam ediyor.

Evlat nöbetindeki anne çocuğunun fotoğrafına bakıp gözyaşı döküyor
09-12-2022 10:28
Google News

3 Eylül 2019 yılında farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek oturma eylemi başlatan Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti için umutlu bekleyiş bin 194'üncü gününde kararlılıkla sürüyor. Evladı Ramazan Üçdağ'ın 1 Haziran 2015 yılında terör örgütü PKK'nın pençesine takıldığını ileri süren anne Mevlüde Üçdağ, çocuğunun fotoğrafını karşısına alıp ‘teslim ol' çağrısında bulunurken hüngür hüngür ağladı.

“Oğlumun en büyük hayali hafız olmaktı”

Oğlunun HDP'nin aracılığıyla PKK terör örgütüne teslim edildiğini söyleyen gözü yaşlı anne, “8 yıldır evladımdan ayrıyım. Oğlum HDP'nin aracılığıyla PKK'ya teslim edildi. HDP ve PKK'nın bana bu acıyı çektirmeye hiçbir hakkı yok. Çocuğum gittiğinden bu yana dertlerimi içime ata ata sağlığımı kaybettim. Her şeyimden oldum. Oğlumun en büyük hayali hafız olmaktı. Ama maalesef HDP bırakmadı. Ne çocuğumun hayalini ne de benim hayalimi bırakmadı. Hayallerimiz hiçbir şekilde gerçekleşmedi” dedi.

Muhammet Hüseyin İçli

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?