USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Evlat nöbetinde ailelerin direnişi devam ediyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 945. gününde de devam ediyor.

Evlat nöbetinde ailelerin direnişi devam ediyor
04-04-2022 14:55
Google News

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'da farklı kentlerden Diyarbakır'a gelen ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi 945. gününde de sürüyor.

Adana'da kaldıkları dönemde kaçırılarak götürülen kızı Gülcan için evlat nöbetini sürdüren baba Necmettin Biçer, Van'dan geldiğini, kızı Gülcan Biçer için eyleme devam ettiğini ve 'teslim ol' çağrısı yaparak evladını beklediğini yineledi.

Kızının dağa kaçırıldığı sırada 18 yaşını doldurduğunu belirten baba Biçer, “Adana'da HDP ile PKK'lılar tarafından kandırılarak zorla dağa kaçırıldı. HDP'de bilsin terör örgütü PKK'da bilsin ki ne olursa olsun kanımızın son damlasına ve bütün çocuklar dağdan gelinceye kadar buradan ayrılmayacağız” dedi.

Sedat Irmak
 

İLGİLİ HABER
Diyarbakırda evlat nöbetine katılan aile sayısı 279a yükseldi Diyarbakır’da evlat nöbetine katılan aile sayısı 279’a yükseldi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?