USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eski iş yerini basıp patronunu vurdu, kaçarken de 2 kişiyi yaraladı

Diyarbakır'da eski çalıştığı telefon bayisine giden Yusuf Ç., iş yeri sahibi Hakan K.'yi tabancayla vurduktan sonra kaçarken, yan taraftaki döviz bürosunda olayla ilgisi olmayan Harun U.'yu da yaraladı.

Eski iş yerini basıp patronunu vurdu, kaçarken de 2 kişiyi yaraladı
05-05-2022 18:55
Google News

Otomobiliyle de Cemil G.'ye çarpıp yaralayan Yusuf Ç.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde, Yenişehir ilçesi Yaşar Kemal Caddesi'ndeki telefon bayisinde meydana geldi. Eski çalıştığı bayinin önüne, 34 BUT 520 plakalı otomobille gelen Yusuf Ç., belindeki tabancayı çıkarıp iş yerine girdi. İş yeri sahibi Hakan K.'yi yaralayan Yusuf Ç., ateş edip kaçarken yan taraftaki döviz bürosundaki Harun U.'yu da yaraladı. Yusuf Ç., aynı otomobille Kurt İsmail Paşa Sokak'tan kaçarken de Cemil O.'ya çarpıp yaralanmasına neden oldu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, yerde 4 kovan buldu. Olay sonrası yaşananlar, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Sırtından ve bacağından yaralanan Hakan K. ile yine sırtından yaralanan Harun U.'nun hayati tehlikesinin bulunduğu, Cemil O.'nun ise durumunun iyi olduğu belirtildi. Polisin, şüpheli Yusuf Ç.'yi yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?