USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dünyaca ünlü sahilin tek kadın cankurtaranı vatandaşların su üzerindeki her adımını izliyor

Turizm kenti Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde görev yapan cankurtaranlar, yeni normalleşme adımlarının ardından görevlerine başladı. 45 cankurtaran arasında tek kadın cankurtaran olan Azra Yılmaz ise 2 metre yükseklikteki kulede vatandaşların su üzerindeki her adım

Dünyaca ünlü sahilin tek kadın cankurtaranı vatandaşların su üzerindeki her adımını izliyor
06-06-2021 14:36
Google News

Turizm kenti Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde görev yapan 45 cankurtaran 1 Haziran'da açıklanan yeni normalleşme adımları kapsamında görevlerine başladı. Antalya Yaşam Parkı İşletmesi ALSE tarafından 34 kulede görevlendirilen 1'i kadın 45 cankurtaran, boğulma risklerine karşı sabah 09.00'dan akşam 19.00'a kadar titizlikle görev yapıyor. Cankurtaranların arasında tek kadın olarak görev yapan Azra Yılmaz (26) daha bir öne çıkıyor.

Yalandan boğulmalar bıktırdı

2 metre yüksekliğindeki kulede hazır bir şekilde bekleyen Yılmaz, vatandaşların su üzerindeki her adımını saniye saniye dürbün ile izliyor. Zaman zaman kuleden inerek sahil bandında vatandaşların arasında yürüyen Yılmaz, vatandaşları da sık sık uyarıda bulunuyor. Yılmaz, en büyük sorununun ise kendisini kandırmak için vatandaşların yalandan boğulma davranışları sergilemesi olduğunu belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?