USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Doktorların kavgasına inceleme! Prof. Dr. Başbuğ’un muayene görevi askıya alındı

Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Başbuğ ile Dr. Öğretim Üyesi Kahraman arasında yaşanan kavgaya ilişkin idari inceleme başlatıldı. Prof. Dr. Başbuğ’un hastanedeki muayene görevi de askıya alındı.

Doktorların kavgasına inceleme! Prof. Dr. Başbuğ’un muayene görevi askıya alındı
01-04-2022 20:09
Google News

Amasya Üniversitesi Rektörlüğü, Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ ile Dr. Öğretim Üyesi Ercan Kahraman arasında yaşanan kavgaya ilişkin idari inceleme başlattı. Prof. Dr. Başbuğ’un hastanedeki muayene görevi de askıya alındı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iki hekim arasında yaşanan ve medyaya yansıyan olumsuz olay üniversitemizi derinden üzmüştür. İçinden geçtiğimiz salgın günlerinde ülkece göz bebeğimiz olan sağlık çalışanlarımız ile ilgili tezvirat üretilmemesi adına rektörlüğümüz tarafından konuya dair idari incelemenin başlatıldığı ve böylesi olayların tekrar etmemesi için gerekli önlemlerin alındığı kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Rektörlükten doktorların kavgasına inceleme, Prof. Dr. Başbuğ’un muayene görevi askıya alındı

Geçici görevle çalıştığı Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilişiği askıya alınan Başbuğ’un hastanedeki muayene görevinin de askıya alındığı, üniversitedeki akademik görevine devam edeceği öğrenildi.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?