USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dilmen'den hakem isyanı! Sedyeyle çıkarsa mı VAR'a bakacaksınız!

Beşiktaş - Gaziantep FK maçının ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanırken Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, mücadeleye dair açıklamalarda bulundu.

Dilmen'den hakem isyanı! Sedyeyle çıkarsa mı VAR'a bakacaksınız!
14-01-2022 21:48
Google News

Beşiktaş - Gaziantep FK karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 sona ererken, TRT Spor'da %100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, mücadeleye dair açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, "Batshuayi'nin ayağına basma var. Arda Kardeşler görmeyebilir ama VAR'daki Erkan kardeş niye çağırmaz? Ne zaman çağrılır hakem? Sportmenliğe aykırı, yaralayıcı bir basma. Sedyeyle çıkarsa mı VAR'a bakıp kırmızı kart göstereceksiniz" diyerek tepki gösterdi.

Dilmen sözlerine şu şekilde devam etti:

"Komik ve dramatik şeyler oluyor. 2 hafta önce Pjanic'in ayağına yaralayıcı bir darbe, geçen hafta problemler. Neden vermezler kırmızıyı, daha ne gerekir? Hakem arkadaşların kafası mı karışık, kafaları mı karıştırılıyor?"

FEYYAZ UÇAR: "VAR NEDEN ÇAĞIRMAZ?"

Feyyaz Uçar ise, "Beşiktaş, sezonun en kötü maçlarından birini oynuyor ama hakemler çok daha kötü. Batshuayi'nin pozisyonunda neden çağrılmaz? Futbol konuşalım ama bu kadar da yani..." yorumunu yaptı.

GÖKHAN KESKİN: "NET KIRMIZI KART!"

A Spor yorumcusu Gökhan Keskin, "Batshuayi'nin ayağına kasıtlı olarak basıldı. Hakem görmemiş olabilir. VAR hakemi uyarmalıydı. Net kırmızı kart" yorumunu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?