USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Depremzedeler için düzenlenen maçta kavga! Saha iki kez karıştı

Tüm Spor - Kocaelispor ile Sakarsapor arasında bu akşam oynanan hazırlık maçının ilk yarısında Sakaryaspor tribününde gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle arbede kısa süre sonra sonlandı.

Depremzedeler için düzenlenen maçta kavga! Saha iki kez karıştı
23-02-2023 00:09
Google News

Kocaelispor - Sakaryaspor arasında oynanan hazırlık maçının ilk yarısında Sakaryaspor tribününde gerginlik yaşandı.

Tribünde 2 taraftarın tartışmasıyla başlayan olay, bir süre sonra arbedeye dönüştü.


Çevik kuvvet ekipleri tribüne giderek müdahalede bulundu. Bu kez taraftarlar ile çevik kuvvet arasında tartışma yaşandı.

Birkaç kişi polis ekipleri tarafından tribünden alınıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Kısa süren gerginlik daha sonra normale döndü.



Taraftar sahaya girdi

Maçta iki takım taraftarları arasında da gerginlik yaşandı. Sakaryaspor tribününden sahaya giren bir taraftar, Kocaelispor taraftarına doğru koşmaya başladı.

Sakaryaspor atkısını Kocaeli seyircisine gösteren taraftar daha sonra güvenlik güçleri tarafından yakalandı.



Daha sonra gerginlik her iki takım tribünlerine de taşmaya başladı. Atkı gösteren Sakaryasporlu'yu kovalamak için Kocaelispor taraftarları da sahaya indi.

Yaşanan olaylar adeta dostluk maçının önüne geçerken güvenlik güçleri de zor anlar yaşadı. Çok sayıda taraftar gözaltına alındı.



Yaşanan olayların ardından tamamlanan karşılaşmayı Sakaryaspor 2-0 kazandı. 

Kocaeli Stadyumu'nda oynanan maç öncesi Kur'an-ı Kerim okundu, dua yapıldı. Hakemler ile her iki takımın futbolcularının "Sesinizi duyan var" pankartıyla sahaya çıktı.

Dakikalar, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Osmaniye illerinin plaka sayılarını gösterdiği anlarda taraftarlar, hep bir ağızdan şehirlerin isimlerini söyleyerek "burada" şeklinde tezahürat yaptı.

Karşılaşma, ilk depremin gerçekleştiği saati temsilen 4'üncü dakika 17'nci saniyede bir süre durduruldu, bu sırada taraftarlar destek amacıyla atkı ve berelerini sahaya attı.

17 bin 500 biletli seyircinin takip ettiği dostluk maçında karşılaşmaya etkili başlayan Sakaryaspor, maçın 18. dakikasında Kabongo Kasongo'nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol çıkmadı.

Sakaryaspor maçın 90. dakikasında İbrahim Has'ın attığı golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Müsabakanın bilet gelirleri, depremzedelere bağışlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?