USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar: Minik Muhammed'in şaşkın bakışları yürek dağladı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde çöken binanın enkazından sevindiren bir haber daha geldi. Depremin 68'nci saatinde, Hatay'da enkaz altından kurtarılan 5 yaşındaki Muhammed'in şaşkın bakışları yürek dağladı.

Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar: Minik Muhammed'in şaşkın bakışları yürek dağladı
09-02-2023 01:18
Google News

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depremlerinde yüzlerce kurtarma ekibi ve binlerce gönüllü enkaz altından sevindirici haber verebilmek için çalışıyor.

ENKAZDAN KURTARILAN MİNİK MUHAMMED'İN ŞAŞKINLIKLA ETRAFI İZLEDİ

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde yaşanan depremin en çok etkilediği illerin başında gelen Hatay’dan güzel bir haber daha geldi. Merkez ilçe olan Antakya’da saatlerce enkaz altında kalan 5 yaşındaki Muhammed, Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaşadığı olayın şoku ile ne yapacağını şaşıran küçük çocuk şaşkınlıkla etrafı izlerken, ekiplerin verdiği keki yedi. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

6 VE 8 YAŞINDAKİ KIZ KARDEŞLER DEPREM ENKAZINDAN KURTARILDI

Çalışmalarını titizlikle yürüten ekipler, son olarak kentte Sakarya Caddesi'ndeki Demir Apartmanı'nın enkazında Emine (6) ve Feyza Atçeken'in (8) kardeşlerin olduğunu fark etti. Uzun uğraşlar sonucu ekiplerce bulundukları yerden 67 saat sonra kurtarılan Atçeken kardeşler sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?