USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Daireyi satın alan kişi görünce şoke oldu! Ürkütücü manzara

İsveç'in Göteborg kentinde terk edilmiş bir daireyi satın alan yeni sahibi ürkütücü bir sürprizle karşılaştı. Yaşlı daire sahibi yıllardır dairesinde ölmüş olmasına rağmen kimse fark etmedi.

Daireyi satın alan kişi görünce şoke oldu! Ürkütücü manzara
27-11-2022 20:51
Google News

Faturalarını ödemediği için icraya verilen yaşlı daire sakininden bir ses çıkmayınca  mayıs ayında daire satışa çıkarıldı. İsveç medyasına göre; icra memuru, daireyi olduğu gibi çöplerle dolu ve çöp kokan bir halde satışa çıkarttı.

Haziran ayında daireyi satın alan yeni sahibi, birkaç hafta sonra evi temizlerken çöplerin arasında  bir cesetle karşılaşınca şaşkına döndü ve olayı polise bildirdi. Polisin yaptığı araştırmaya göre, ceset dairenin eski sahibine ait, seksen yaşlarında ve en az iki yıldır ölmüş olduğu ortaya çıktı.

KAYIP BABANIN KIZI ÜZGÜN

Babasıyla yıllardır arasının açık olduğunu söyleyen kayıp babanın kızı,  dairenin düzgün bir şekilde aranmamış olması ve icra memurunun daire sahibinin nereye gittiğini öğrenmek için akrabalarıyla iletişime geçmediği  için üzgün  ve  babasının kişisel eşyalarını geri istiyor.

Daireyi satan icra yetkilisi, "Benzer durumlarla çok karşılaşıyoruz, mal sahibinin ölü bulunması çok yaygın, akrabaları ve yakınları bilgilendirmek protokolün bir parçası değildir. Gizlilik nedeniyle eşyalarının incelenmediğini ve sonuç olarak dairenin içindeki cesedin gözden kaçtığını" söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?