USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesinden sonra gözler Yavuz gemisine çevrildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amasra-1 kuyusunda sondaj çalışmaları yapan Fatih Sondaj Gemisi'nin 135 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfettiğinin müjdesini açıklaması üzerine gözler Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Taşucu Mahallesi açıklarında demirleyen Yavuz so

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesinden sonra gözler Yavuz gemisine çevrildi
05-06-2021 12:56
Google News

Silifke ilçesindeki Mahallesi açıklarında demirleyen “Yavuz sondaj gemisi”, kıyıya yaklaşık 500 metre uzaklıkta bir sonraki görevine hazırlık, bakım ve ikmal işlemlerini sürdürüyor. Altıncı nesil ultra derin deniz sondaj gemisi Yavuz, hazırlık, bakım ve ikmal işlemlerini tamamladıktan sonra yeni görev yerine hareket edecek. İkmal ve bakım için Taşucu açıklarında bekletilen 230 metre uzunluğunda ve 36 metre genişliğindeki gemiye, hücum botları da eşlik ediyor.

“Gemilerimizle gurur duyuyoruz” diyen AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, “Milli gemimiz güzel ilçemizin Taşucu Mahallesi açıklarında demirlemiş bulunmaktadır. Burada bakım ve ikmal çalışmaları devam etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile görev yerleri belirlendiğinde ülkemize katma değer sağlayacak doğal gaz çalışmalarında yer alacaktır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?