USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kandil'i çökerteceğiz ve Kandil Kandil olmaktan çıkacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kandil'i çökerteceğiz ve Kandil Kandil olmaktan çıkacak, onlar için karanlık olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kandil'i çökerteceğiz ve Kandil Kandil olmaktan çıkacak'
09-05-2021 02:26
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Anneleri ile iftar programından sonra önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, program sonrası yaptığı açıklamada, "Hep niyazımız o dur ki Ramazan-ı şerife kavuşturduğu gibi Ramazan Bayramı'na da kavuştursun. Sizler yüreği yanık Diyarbakır anneleri olarak nice ramazanları bayramları evlat hasretiyle geçirdiniz. Terör örgütü PKK ve onun siyasi uzantıları tarafından kandırılarak sizlerden kopartılan ciğer parelerinize kavuşmak için verdiğiniz mücadeleyi en başından beri takdirle takip ediyoruz.

Bazı ailelerimiz evlatlarına kavuşurken bazıları henüz erişemedi. Kararlılıkla yürüttüğü bu mücadele terör örgütünün karanlık ve kandan beslenen gerçek yüzünün görülmesi bakımından çok hayırlı olmuştur. Yıllardır birileri tarafından cilalanıp parlatılan cici çocuklardan oluşan masum bir yapı gibi gösterilmeye çalışılan bölücü terör örgütü hem iç kamuoyunda, hem uluslararası kamuoyunda zor duruma düşmüştür. Şu anda dertleri büyük, sıkıntıları büyük.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?