USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhur İttifakı'na Hüda-Par Katılıyor!

Türkiye kritik seçimlere hazırlanırken 2018’de olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceği düşünülen HÜDA-PAR lideri Yapıcıoğlu, Erdoğan’dan Cumhur İttifakı'na dahil olmaları için teklif aldıklarını ve bunu değerlendirdiklerini söyledi. HÜDA-PAR ile Cumhur İttifakı'nda parti sayısı 5'e yükselecek.

Cumhur İttifakı'na Hüda-Par Katılıyor!
27-01-2023 11:36
27-01-2023 11:48
Google News

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 13 ve 29 Aralık’ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmelerinde HÜDA-PAR’ın ittifaka katılmasını konuşmuştu.

Habertürk’teki programa katılan HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Erdoğan’la görüşmesinde seçimi konuştuklarını kaydederek şunları anlattı:

“Görüşmelerin devam etmesi konusunda mutabık kalındı. Evet ittifak da konuşuldu. AK Parti’yle beraber hareket etmek üzere konuşuldu. AK Parti de cumhur ittifakının en büyük bileşeni. Dolayısıyla bunu bu şekilde (ittifaka katılmak) okumak mümkündür.”

Cumhur ittifakına dahil olmak için Erdoğan’dan teklif aldıklarını söyleyen Yapıcıoğlu, “Daha önce başka bir kanaldan bize teklif gelmişti. Son görüşmede de yüz yüze bu olunca… Şu an da arkadaşlarla değerlendiriyoruz. Görüşmeler devam ediyor; şu an da olumsuz bir durum yok. Bakalım, hayırlısı olsun” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI'NDA PARTİ SAYISI 5'E ÇIKTI

HÜDA-PAR’ın cumhurbaşkanlığı seçiminde 2018’de olduğu gibi Erdoğan’ı destekleyeceği düşünülüyor. HÜDA-PAR’ın parti logosuyla seçime girmeyip AK Parti listelerinden Diyarbakır ve Batman illerinde iki ya da üç ismi aday göstereceği de iddialar arasında.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?