USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan akla ziyan çıkış! AK Parti'den cevap: Deli saçması...

Haber 7 - CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde "kendisini patlatacağını" belirten kişinin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili akla ziyan açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu'na AK Parti'de jet cevap geldi.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan akla ziyan çıkış! AK Parti'den cevap: Deli saçması...
27-05-2022 01:01
Google News

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen bir kişi, üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek, polislere "kendisini patlatacağını" söyledi.
 

Canlı bomba alarmı! Emniyet Müdürlüğü önünde bir kişi vurularak etkisiz hale getirildiCanlı bomba alarmı! Emniyet Müdürlüğü önünde bir kişi vurularak etkisiz hale getirildi

Zanlı, "canlı bomba" olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vuruldu. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "kendisini patlatacağını" belirten kişinin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili akla ziyan açıklamalarda bulundu.



Bunun bir prova olduğunu öne sürerek, "Adamın üzerinde bir şey yokmuş, neymiş tam anlamıyla bilmiyoruz ama fikir olarak hazırlamaya başladılar." ifadelerini kullandı.

HÜKÜMETİ SORUMLU TUTTU

Tele1 ekranlarında olaydan hükümeti sorumlu tutan Tanrıkulu, ''Yapmaz dediğimiz her şeyi yaptı son 4-5 yılda. Eğer seçime gidiliyorsa okuduğumuz tablo şu; kazanacağı seçime girer. Bunun için de sokağı karıştırmak ister, faili meçhul cinayetler yapmak ister, başka büyük çatışmalar yapmak ister. "Ne olduğunu bilmiyoruz ama öyle bir algı yapıldı ki Gaziantep'te sanki şehir bombalanacak yani... Yani bir hazırlık gibi. Bizi hazırlamaya çalıştılar Gaziantep'te. Bir bombalama eylemi, işte protokol kapısının önünde falan diye. Henüz tam manasıyla bilmiyoruz. Adamın üzerinde bir şey yokmuş, neymiş tam anlamıyla bilmiyoruz ama fikir olarak hazırlamaya başladılar." açıklamasını yaptı.

HAMZA DAĞ: DELİ SAÇMASI...

Tanrıkulu'nun sözlerine AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Hamza Dağ'dan sert cevap geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Dağ, ''CHP’nin içindeki kandilin temsilcisi Sezgin Tanrıkulu yine deli saçması argümanlarıyla zihinleri bulandırma çabasında. Çok şükür, tarih, Recep Tayyip Erdoğan’ı faili meçhulları bitiren lider olarak anacak. Faili meçhulları sempatizanı olduğun terör örgütüne sor yüreğin yetiyorsa!" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?