USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP'li Öztrak'tan yalanla algıya devam: 'Açım' diyerek feryat edeni yaka paça at

AK Parti'li Mahir Ünal'ın Adıyaman ziyaretinde "İşsizim açım" diye seslenen kişinin belediyeden maddi destek aldığı ve devletten hibe desteği ile aldığı 100 koyunu olduğu ortaya çıkmıştı. CHP sözcüsü Öztrak yalanı bugün de devam ettirdi.

CHP'li Öztrak'tan yalanla algıya devam: 'Açım' diyerek feryat edeni yaka paça at
18-01-2022 14:09
Google News

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın partisinin Adıyaman İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşma esnasında araya girerek, "İşsizim açım" diye seslenen kişinin Adıyaman belediyesinden maddi destek aldığı ve devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu olduğu ortaya çıkmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak CHP Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) ilişkin yaptığı açıklamada yalanlanan haberle ilgili algı operasyonunu devam ettirdi.

Öztrak şu ifadeleri kullandı;

Artık AK Parti'ye üye vatandaşların da "açım", "işsizim" diyerek parti toplantılarında kendi milletvekillerine bağırmaya başladığını belirten Öztrak, şöyle konuştu:

"Adıyaman'da AK Parti'ye üye, AK Parti için sandık görevlisi olmuş, sandığı beklemiş, AK Parti iktidarına inanmış, onun için koşturmuş bir vatandaşımız, AK Parti Grup Başkanvekilinin katıldığı bir toplantıda 'açım' diyerek feryat etti. Bu feryadı tüm Türkiye duydu ama kalbi mühürlenenler duymadı. Feryadın sahibini yaka paça salondan dışarı attılar. Yetmedi, 'Bu ses, milletin sesi değil' diyerek, dertli çiftçimizi, bir de milletten saymadılar. Merhamet masum olduğu için her kalbe misafir olmazmış ama ne olursa olsun. Milletin vekilliğini yapanlar, milletin sesini dinlemekle görevlidir. Bugün ülkemizde açlık, işsizlik, yoksulluk, o partili, bu partili dinlemiyor."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?