USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP’liler Nizip'te İlk Açık Hava Toplantısını Yaptı

Nizip'te açık hava toplantısı yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Nizip Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Alkurt'un organize ettiği ve Cumhuriyet Halk Partisi Doğu ve Güneydoğu Bölge sorumlusu ve Genel Başkan Danışmanı Mustafa İsmet Erdoğan’ın katıldığı açık hava toplantı renkli görüntülere sahne oldu.

CHP’liler Nizip'te İlk Açık Hava Toplantısını Yaptı
06-08-2022 10:40
06-08-2022 10:46
GAZİANTEP
Google News

Partili partisiz birçok vatandaşın katıldığı toplantıda, çiftçiler Antep fıstığına üvey evlat muamelesi yapıldığını, sulama kanallarından yararlanamadıklarını içinde bulundukları sorunları anlatarak bu sorunlarının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletilmesini istediler.

Nizip'te ilk defa yapılan açık hava halk toplantısı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaş sorun ve sıkıntıları Kemal Kılıçdaroğlu'na iletilmesi için bulundukları durumu anlattılar. CHP Genel Başkan Danışmanı Mustafa İsmet Erdoğan, vatandaşları tek tek dinledi, sorunlara cevap verdi ve bu sorunları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ileteceğini söyledi. Toplantıyı organize eden CHP belediye Başkan aday adayı Mustafa Alkurt; Bizler vatandaşın her türlü sorun ve sıkıntılarının yanındayız, bu sorunlar sayın genel başkanımıza iletilecektir. Hiç bir zaman vatandaşımız yalnız değildir geliyor gelmekte olan dedi. Toplantı daha sonra ikramlarla son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?