USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Cerastyle OSB, Vakıfbank'ı bekliyor

Sigortashop Kadınlar 1.Ligi B Grubu'nda mücadele eden Cerastyle OSB Teknik Koleji, bu hafta sonunda Vakıfbank'ı konuk edecek.

Cerastyle OSB, Vakıfbank'ı bekliyor
26-11-2021 12:08
Google News

Sigortashop Kadınlar 1.Ligi B Grubu'nda mücadele eden Cerastyle OSB Teknik Koleji, bu hafta sonunda Vakıfbank'ı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Gaziantep deplasmanında Adam Voleybol karşısında sahadan 3-0'lık mağlubiyet ile ayrılan Cerastyle OSB Teknik Koleji, Vakıfbank ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın tamamlayacak.

28 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı kazanmak isteyen OSB Teknik, ligde 8 puan ile 8.sırada yar alıyor. Kendisi gibi 8 puanlı Vakıfbank karşısında galip gelmek için sahaya çıkacaklarını söyleyen Cerastyle OSB Teknik Koleji Kadın Voleybol takımı antrenörü Harun Şahin, "Bizim için kritik bir karşılaşma olacak. Rakibimizi mağlup ederek aradaki puan farkını açmak istiyoruz. Bu karşılaşma bizim için çok önemli. Kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Cerastyle OSB Teknik Koleji ile Vakıfbank arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü Kayseri OSB Spor Salonu'nda saat 15.00'da başlayacak. - KAYSERİ Cerastyle OSB, Vakıfbank'ı bekliyor Cerastyle OSB, Vakıfbank'ı bekliyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?