USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bilek sosyal tesisi, halkın kullanımına sunuldu

Şehitkamil Belediyesi tarafından Bilek Mahallesi’nde yapılan ikinci sosyal tesis tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Sosyal tesisin tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısı çözülmüş oldu.

Bilek sosyal tesisi, halkın kullanımına sunuldu
12-12-2022 09:20
12-12-2022 09:25
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesis sayısına bir yenisini daha ekledi. Bilek Mahallesi’nde kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşın kullanımına sunulan ikinci sosyal tesis sayesinde yaşanan taziye yeri sıkıntısı çözüldü. Sosyal tesis içerisinde; bay-bayan taziye evi, mutfak ve abdest alma yerleri bulunuyor.


Mükemmel bir tesis yaptılar
Önceki taziye evinin yetersizliğinden kaynaklı problem yaşadıklarını kaydeden Bilek Mahalle Muhtarı Durmuş Kılınç, yapılan ikinci sosyal tesis sayesinde taziye yeri konusunda sorunun tamamen çözüldüğünü dile getirdi. Muhtar Kılınç, “Mahallemize yapılan sosyal tesis, çok mükemmel bir sosyal tesis olmuştur. Allah; yetkililerden, yapanlardan razı olsun. Teşekkür ederiz. Daha önce mahallemizde bir sosyal tesisimiz vardı. Ancak ihtiyacımızı karşılamıyordu. Bu konuyla ilgili Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na gittik. Allah razı olsun kendilerinden, yer tespiti yapıldı. Ardından da çok mükemmel bir tesis yaptılar. Vatandaşımız, mahalle sakinlerimiz, sosyal tesis ile ilgili sonsuz teşekkürlerini belirtiyorlar. Sosyal tesisin haricinde mahallemizdeki gerekli yerlerin tamamına kilitli parke taşı yapıldı” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?