USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Bebeğinin yanında bıçaklanmıştı: Kıskançlık iddiası

İzmir Bayraklı'da bebeğinin yanında Ezo E. tarafından bıçaklanan Meryem Ç.'nin yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor. Ezo E.'nin, sevgilisi Süleyman Y.'yi Meryem Ç.'den kıskandığı için bıçaklama olayını gerçekleştirdiği iddia edildi.

Bebeğinin yanında bıçaklanmıştı: Kıskançlık iddiası
06-05-2022 14:41
Google News

Olay, dün saat 23.50 sıralarında Bayraklı ilçesi Çiçek Mahallesi 1611 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, eşinden boşanan 22 yaşındaki Meryem Ç., 18 aylık erkek bebeği ile birlikte arkadaşı Süleyman Y.'nin evine gitti.

Bu sırada Süleyman Y.'nin sevgilisi olduğu öğrenilen 21 yaşındaki Ezo E., eve gelerek Meryem Ç. ile tartışmaya başladı. Kıskançlık iddiasıyla yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Ezo E., Meryem Ç.'yi dört kez bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan Meryem Ç., pusete koyduğu bebeğiyle birlikte kendisini sokağa attı. Yaralı kadının feryatlarını duyan mahalleli, durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralı kadın, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan genç kadının 18 aylık bebeği de babaannesi tarafından sokak ortasından alınarak evlerine götürüldü. Olay yerinden taksiyle kaçan şüpheli Ezo E.'nin aranması sürerken, şüphelinin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve poliste yaralama, uyuşturucu kullanmak ve tehdit gibi suçlardan çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Meryem Ç.'nin ise yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.
 

Ceren Atmaca - Sinan Yeniçeri
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?