USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Baykar'dan sınava hazırlanan afetzede öğrencilere 10 bin tablet

Baykar, depremden etkilenen öğrencilerin eğitimine destek olabilmek için 10 bin tablet bağışlayarak yeni bir kampanyaya öncülük ediyor.

Baykar'dan sınava hazırlanan afetzede öğrencilere 10 bin tablet
15-03-2023 10:09
Google News
İstanbul

Baykar'dan yapılan açıklamaya göre, asrın felaketi olarak nitelenen ve 11 ili etkileyen depremlerin gerçekleştiği ilk andan itibaren yardım çalışmaları yürüten şirket, afetzede öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için yeni bir bağış kampanyası başlattı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından duyurulan kampanya kapsamında, Baykar tarafından deprem bölgesinde sınavlara girecek afetzede öğrencilere 10 bin adet tablet bağışlanacak. Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) teslim edilecek tabletler, deprem bölgesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) girecek öğrencilere dağıtılacak.

"Milletimizi ve kurumlarımızı bağış kampanyasına davet ediyoruz"

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Selçuk Bayraktar, yaşadıkları deprem felaketinin ardından devletin ve tüm sivil toplum örgütlerinin bölgede yaşayanların temel yaşam ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalıştığını, çalışmaya da devam ettiğini bildirdi.

Deprem bölgesinde YKS ve LGS’ye girecek afetzede öğrencilerimize destek olabilmek için BAYKAR olarak 10 bin adet tableti Milli Eğitim Bakanlığımıza bağışlıyoruz.

Milletimizi ve kurumlarımızı #GençlereTablet kampanyasına katılmaya çağırıyoruz.

Yaralarımızı birlikte saracağız. pic.twitter.com/qihcKCjzG1

— BAYKAR (@BaykarTech) March 15, 2023

Kendilerinin de Baykar, T3 Vakfı ve Cansağlığı Vakfı olarak gönüllüler ile birlikte insani yardım malzemesi tedariki, konut bağışı, konteyner kent, geçici aşevleri, oyun ve etkinlik çadırları gibi çalışmalarla bölgedeki depremzedelere desteklerini sürdürdüklerini anlatan Bayraktar, şu açıklamalarda bulundu:

"Genç kardeşlerimizin eğitim ve öğretimlerine kaldıkları yerden devam edebilmelerini de aynı şekilde önemsiyoruz. Bu doğrultuda, YKS ve LGS'ye girecek öğrencilerimizin çalışmalarına katkı sağlamak için Baykar olarak 10 bin tableti Milli Eğitim Bakanlığı'mıza bağışlıyor, tüm milletimizi ve kurumlarımızı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?