USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ALKIŞLAR YILMAZ BAŞKANA!

Adıyaman’ın Besni İlçesi’ne bağlı Kesmetepe Belde Belediye Başkanı Ali Yılmaz yaptığı hizmetlerle ve duyarlılık örneği projeleri ile Kesmetepe halkının ve tüm Türkiye’nin takdirini kazanıyor.

 ALKIŞLAR YILMAZ BAŞKANA!
09-05-2021 21:05
Google News

Kesmetepe’de belediyenin asli görevleri olan temel hizmetleri yapmakla yetinmeyen Başkan Ali Yılmaz, son olarak Besni’nin girişindeki Atatürk Anıtı’nı yeniledi ve daha görünebilir bir alana taşıdı. Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Besni’nin batı girişinde rüzgardan dolayı neredeyse yarısı yok olan Atatürk Anıtı’nı, belediye bütçesinden bir kuruş dahi harcamadan ve tüm masrafları bireysel hesabından karşılayarak yeniletti.
TÜM MASRAFLARI KENDİ CEBİNDEN KARŞILADI
Adıyaman’ın Besni İlçesi’ne Bağlı Kesmetepe Beldesi’nin Belediye Başkanı Ali Yılmaz, son yerel seçimlerden bu yana Kesmetepe’ye yaptığı hizmetlerle dikkat çekiyor. Kesmetepe Belediyesi’ni Türkiye’nin en büyük beleediyeleri ile kardeş belediye yapan, Kesmetepe halkı ile birlikte Kesmetepe’nin boş arazilerini ekip biçip geliri ile Kesmetepe’ye hizmet sağlayan, öğrencilere burs kaynakları oluşturan ve Kesmetepe için yaptığı daha birçok temel hizmet ev sosyal sorumluluk projesi ile dikkatleri üzerine çeken Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz son olarak Kesmetepe sınırlarını aşan ve tüm Türkiye’nin takdirini toplayan bir işe imza attı. Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Adıyaman’ın Besni İlçesi’nin batı girişinde bulunan fakat büyük oranda deforme olan Atatürk Anıtı’nı yeniletti ve daha görünebilir bir alana taşınmasını sağladı. Başkan Yılmaz bu işi üstelik belediye hizmetinden bir kuruş dahi harcamadan, tüm masrafları şahsi hesabından karşılayarak yaptı.
“BİZİM İÇİN HİZMET DEĞİL, GÖREVDİR!”
Adıyaman’ın Besni İlçesi’nin girişinde bulunan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bilinen bir silueti olan Kocatepe görselinden oluşan anıtın neredeyse yarısının rüzgardan dolayı deforme olarak kaybolduğunu gören Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz duruma el attı. Daha önce konunun birtakım yetkililere bildirildiğini öğrenen Başkan Yılmaz, buna rağmen Atatürk Anıtı’nın düzeltilmediğini ve yaptırılmadığını öğrendi. Ulu Önder’in anıtının deforme olmuş vaziyette bulunmasının kendisi için büyük üzüntü sebebi olduğunu dile getiren Ali Yılmaz, bu işin masrafını bizzat şahsi hesabından karşılamak sureti ile Atatürk’ün Kocatepe Anıtı’nı yaptırdı ve daha yüksekte daha görünebilir bir alana taşıttı. Atatürk’ün bu toprakların en büyük değeri olduğunu dile getiren Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, “Mustafa Kemal Atatürk denildiği zaman tüm konular bir kenara bırakılır ve bırakılmalıdır. Çünkü bizi biz yapan en büyük değer Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bütün dünyanın saygıyla aziz ruhu önünde dahi eğildiği bu eşsiz liderimizin anıtını deforme olmuş vaziyette görmek bize üzüntü verir. Bu anıtın düzeltilmesi gerekiyordu ve belediyemizin bunu yapacak ekonomik gücü de yoktu. Bu şartlarda ben kendi hesabımdan bu anıtın düzeltilerek daha görülebilir ve yüksek bir alana taşınmasını sağladım. Bu bir hizmet değil, görevdir. Bu topraklar üzerinde özgür ve bağımsız bir şekilde yaşayabilmemiz için ömrünü cephelerde geçiren bu büyük insanın bizlere emanet ettiği bu vatana sahip çıkarken kendisinin de aziz ruhuna ve anıtına saygı göstermemiz gerekiyor. Bu açıdan da Atatürk’ün bölgemizde bulunan anıtını yaptırmak bizim için bir hizmet değil, görevdir diye düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.
GAZİANTEPLİLER YAKINDAN TANIYOR
Ali Yılmaz, son 31 Mart Yerel Seçimleri’nde tıpkı İstanbul seçimlerinde olduğu gibi seçimin yenilenmesi kararı alınan Kesmetepe’de yenilenen seçimlerle birlikte DSP’den Kesmetepe Belediye Başkanı seçilmişti. Başkan seçildikten bir süre sonra DSP’den istifa ederek CHP’ye geçen Ali Yılmaz, Kesmetepe için yaptığı hizmetlerle ve sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’de adını duyurmaya başladı. Ali Yılmaz ayrıca, Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndan Beden Eğitimi Öğretmeni olarak mezun olduktan sonra Gaziantep’te uzun yıllar ticari faaliyetlerde bulunması dolayısıyla da Gaziantepliler tarafından da yakından tanınıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?